Donderdagavond 24 oktober is er van 20.00 tot 22.00 uur in Wijkcentrum de Musketon (Hondsrug 19, Utrecht) voor iedereen die bij ons een basiscursus theatersport of introductiecursus heeft gevolgd een GRATIS terugkomles. 

Tijdens deze les gaan we reeds bekende principes en spelvormen terughalen, en vooral met plezier spelen. Het is net fietsen: dat verleer je ook niet, en eenmaal in het zadel rijd je zo weer weg! Als er voldoende animo voor is zullen we ook wat langere improvormen doen.Verder is het natuurlijk een leuke manier om mensen te ontmoeten die net als jij het leuk vinden om weer eens te spelen.

Kosten: geen geld, wel zin om te spelen! Wie wil kan zelf een kleine donatie maken aan een goed doel naar keuze.
Ik weet wel graag van tevoren hoeveel mensen ik ongeveer kan verwachten. Opgeven via online formulier op de website wordt daarom op prijs gesteld (maar mocht je dat vergeten dan ben je toch welkom):  

Plaats: Cultureel Centrum ‘De Musketon’, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht

Tijd: maandagavond 7 januari, 2019  van 20.00 tot 22.00 uur

Kosten: GEEN

NB: deze Spontane Terugkomles is alleen toegankelijk voor oud-cursisten. Mocht je na opgave onverhoopt toch niet kunnen dan hoor ik dat graag via mail (nico[at]springintheater.nl) of op de dag zelf per SMS/WhatsApp of telefoon (06-34944350)


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *