U-pas voordeel

logo U-pasWij werken samen met Springintheater dat partner is van U-pas wat inhoudt dat houders van een U-pas op meerdere manieren plezier van hun U-pas kunnen hebben.

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten, krijgt u korting op bepaalde producten en bij toeristische attracties én zijn er bijdragen voor uw kind.

Met een U-pas heeft u een persoonlijk budget voor sport en cultuur. U bepaalt zelf hoe u uw budget besteedt. Om korting te ontvangen, laat u uw U-pas zien aan de aanbieder van de activiteit. De hoogte van uw tegoed is afhankelijk van de gemeente waar u woont, en uw leeftijd. Met een uitzondering als u in Utrecht woont en in voor het eerst in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zit, is het tegoed hoger.U-pas budgetten 2019

Welke voordelen kunt U bij de Lunetics verwachten?

  • Als U lid wordt van de vereniging ‘Lunetics’ kunt U via onze penningmeester 20% korting op de contributie krijgen
  • Als U een cursus volgt kunt U (mits bij inschrijving duidelijk het pasnummer is opgegeven) 10% tot 20% korting krijgen op het cursusgeld
  • Als u een voorstelling door onze groep in ons eigen theater (de Musketon) bijwoont krijgt U op vertoon van uw U-pas €1,- korting op de entreeprijs.
  • Daarnaast kan uw U-pas budget (afhankelijk van leeftijd en woonplaats €100,- tot €575,- per persoon per jaar) gebruikt worden om (een deel van) de activiteiten te betalen. Bij voorstellingen dient U Uw U-pas te laten zien, bij inschrijving voor cursus of lidmaatschap dient U in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier te vermelden dat U U-pas houder bent onder opgaaf van het U-pas nummer, en een foto van de voorkant van uw pas te mailen naar info@lunetics.nl of de kaart de eerste les mee te nemen.

Heeft U nog geen U-pas maar bent U wel geïnteresseerd? Lees dan meer over de vele mogelijkheden en de voorwaarden van de U-pas, en vraag er zelf één aan.