U-pas voordeel

logo U-pasSpringintheater is partner van U-pas wat inhoudt dat houders van een U-pas op meerdere manieren plezier van hun U-pas kunnen hebben:

“Met een U-pas heeft u een persoonlijk budget voor sport en cultuur. U bepaalt zelf hoe u uw budget besteedt. Om korting te ontvangen, laat u uw U-pas zien aan de aanbieder van de activiteit. U-pashouders tot en met 17 jaar hebben een budget van € 225 per U-pasjaar. U-pashouders van 18 jaar en ouder hebben een budget van € 100 per U-pasjaar. Volwassenen uit de gemeente Utrecht hebben een budget van € 120 per U-pasjaar.”

Welke voordelen kunt U bij de Lunetics verwachten?

  • Als U lid wordt van de vereniging ‘Lunetics’ kunt U via onze penninmeester 20% korting op de contributie krijgen
  • Als U een cursus volgt kunt U (mits bij inschrijving duidelijk het pasnummer is opgegeven) 10% korting krijgen op het cursusgeld
  • Als u een voorstelling in ons eigen theater (de Musketon) bijwoont krijgt U op vertoon van uw U-pas €1,- korting op de entreeprijs.
  • Daarnaast kan uw U-pas budget (afhankelijk van leeftijd en woonplaats €100,- tot €225,- per persoon per jaar) gebruikt worden om (een deel van) de activiteiten te betalen. Bij voorstellingen dient U Uw pas te laten zien, bij inschrijving voor cursus of lidmaatschap dient U in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier te vermelden dat U U-pas houder bent onder opgaaf van het U-pas nummer, en een foto van de voorkant van uw pas te mailen naar info@lunetics.nl of de kaart de eerste les mee te nemen.
 

Heeft U nog geen U-pas maar bent U wel geïnteresseerd? Lees dan meer over de vele mogelijkheden en de voorwaarden van de U-pas, en vraag er zelf één aan.