Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Verslag uitwedstrijd Lunetics vs Totslot in Zeist op zaterdag 23 januari 2010-01-25

Nadat we al eerder kennis hadden gemaakt tijdens een thuiswedstrijd in theater de Kikker, was het nu tijd voor een spetterend uitwedstrijd. Totslot had ons uitgedaagd voor de uitwedstrijd in de Werkschuit in Zeist met het thema wintersport. Ze hadden zich prima ingeleefd in het thema met mooie versieringen zoals een echte sneeuwpop en hoe kon het ook anders buiten begon het ook te sneeuwen.wedstrijdposter TotSlot

Maar nu over de wedstrijd.

Nadat de presentator het publiek had opgewarmd met een mooie ski afdaling kon de wedstrijd beginnen. Daar verschenen de rechters en zoals het hoort werden ze eerwaardig begroet.

Toen de rechters hadden plaatsgenomen konden de beide teams op het toneel verschijnen.

Eerst de gastpartij: de Lunetics. Zij hadden speciaal naar aanleiding van het thema hun roosjes lied vertaald in het Duits. Daarna kwam de thuisploeg: Tot slot, met ook een prachtig lied.

Het spel kon beginnen.

Na de tossgame van de allerslechtste stoeltjeslift aller tijden had Tot slot net gewonnen dus zij mochten met de eerste uitdaging komen. De uitdaging was een geheimzinnige scene. Totslot speelde heel goed en er werd zelfs in gezongen. Daarna volgde Lunetics met een game genaamd het Dagboek. Na nog een aantal uitdagingen was het tijd voor de pauze maar eerst nog even de tussenstand. Totslot 33 en Lunetics 28 punten. Dus best spannend.

Na de pauze kwamen beide partijen op met een mooie gezamenlijke opera. Toen volgde er weer een aantal uitdagingen waaronder de draaideur, de interview met een expert, en Lunetics eindigde met een schitterend gezongen blues. De avond liep ten einde. De rechters waren scherp de sponzen waren veelvuldig aanwezig en er werden lekker vaak rozen gegooid naar de spelers. Kortom een geslaagde wedstrijd.

Oja nog even de eind uitslag. Met maar 2 punten verschil heeft uiteindelijk Tot slot de wedstrijd beslist. Totslot namens Lunetics bedankt voor de fijne wedstrijd en we willen graag nog een keertje revanche.