Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
notice
  • SlideshowFX Plugin: Error message exists in the article

Openluchtvoorstelling Lunetics Paasheuvel Vierhouten - interview met presentator Winston

SlideshowFX: Album not found
(Activate full report mode to get more details)

Op de laatste dag van juni was het zover de Lunetics speelden hun eerste openluchtvoorstelling tegen de Theatersportmarathonners (ex kwartje valt) uit Harderwijk op camping De Paasheuvel. Een aantal foto`s zijn te vinden in het foto-album. De verslaggever sprak met presentator Winston.

Een eerste wedstrijd in de openlucht hoe was dat?

Heel speciaal, alhoewel we in Jamaica natuurlijk ook veel buiten zijn, weet je. Maar de natuurgeluiden van diertjes, kindergeluidjes op achtergrond en een overvliegende helikopter maken het toch een aparte ervaring..

Winston, wat waren je hoogtepunten van de wedstrijd?

Jongen, heb echt genoten, dat weet je toch! Mede ook dankzij een sterke en chille tegenstaander. De spacejump met jump vanaf Eiffeltoren, de ode aan Arie (wow heb je die snor gecheckt!) en een goede dag in leven van Martin (directeur van de Paasheuvelgroep red.) waren toch wel mijn hoogtepuntjes! Hij heeft wel geluk, wil ook wel met drie chas in ochtend wakker worden!

Wat vind je van het afscheid van Karin?

Heel, heel jammer. Dat geldt natuurlijk ook voor Rozemarijn en Anton-Pieter. Ze hebben zich heel goed ingezet voor de Lunetics! We zullen ze erg missen. Ze mogen altijd langskomen om in mijn hangmat te liggen, weet je!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google

Picasa slideshow for Joomla! by www.OopsTouch.com