Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
notice
  • SlideshowFX Plugin: Error message exists in the article

2 april 2011 Lunetics tegen KEK_, het was een spectakel!

UTRECHT - van de Floormanager Ernest

Gisteren weer eens na lange tijd - ik stond vaak zelf voor de Lunetics op het podium - weer een wedstrijd gezien als publiek! En ik heb echt genoten van onze dames en de geweldige tegenstander KEK_, helemaal uit Utrecht!

SlideshowFX: Album not found
(Activate full report mode to get more details)

Wat waren mijn hoogtepunten?

1. De Khadaffi-song, overtuigend en vol passie overgebracht door Karolien
    2. Heel creatief: eerst ter plekke een game verzonnen (terug naar verleden) en op bijzondere manier (vanaf het balkon!) uitgevoerd door KEK_!
    3. De paddentrek. Bijzonder tegenstander KEK_ kreeg bij game van Lunetics 3 keer een kaart voor het vertrappen van de padden! Hilarisch!
    4. Spekjesgame van KEK_, onverstaanbaar goed!
    5. Kelinkind die 8 jaar wordt en al weer rozen krijgt van haar oma, die ze zelf eerder aan haar oma had gegeven! Ontroerende scène van de Lunetics!
    6. Rare man bij de tasjesgame van KEK_!

Er waren zeker nog meer hoogtepunten, maar deze kwamen in mij op! Voor de foto`s, zie fotoalbum. Volgende keer (vrijdag 20 mei) speel ik zelf mee. Ik heb er nu al zin in!

Thuisdwedstrijd theatersport Lunetics versus TotSlot

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google

Picasa slideshow for Joomla! by www.OopsTouch.com