Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Title:
Spring-in-tis-winter - Impro
When:
23.01.2013 20.30 h
Where:
Mirliton Theater - Utrecht
categorie:
Thuiswedstrijd

Description

Spring-in-tis-winter!

Sprin-in-tis-winter - theaterimpro & open podum - Mirliton

Woensdagavond een saaie avond? Onzin! Kom naar het 'het best bewaarde geheim van Utrecht': het Mirliton Theater in Hoog Catharijne. Vanavond bereiden de Lunetics zich voor op het NTT door wat extra vlieguren voor publiek te maken.

Van 20:30 tot 22:00 uur worden diverse theatersportgames gespeeld, daarna geven we de vloer vrij aan de rest van Theatersportend Nederland in de vorm van een open impro-podium onder het motto 'Spring-in-tis-Winter'! Nu staat theatersport al bekend op de hoge mate van publieks participatie, maar vanavond brengen we dat een stapje verder. Iedereen die daar zin in heeft kan inspringen en die ene scène spelen waar het publiek op zit te wachten.

Entree voor de hele avond (inclusief open podium) is €5,-. De capaciteit van het Mirliton is beperkt (er mogen inclusief spelers maar 50 man in de zaal) dus wie het eerst komt het eerst maalt! Reserveren voor deze voorstelling is aanbevolen en mogelijk via http://www.lunetics.nl/reserveringslijst

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 

Venue

Mirliton TheaterMap
Locatie:
Mirliton Theater   -   Website
Street:
Boven Clarenburg 93-2
ZIP:
3511 CS
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Mirliton Theater zijaanzicht podiumHet Mirliton Theater bevindt zich in het hart van Hoog Catharijne, en was na de bouw in 1972 jarenlang het thuishonk van de Utrechts kleinkunstenaar Herman Berkien, terwijl ook Tineke Schouten haar carrière hier begonnen is. Vanaf de tachtiger jaren van de vorige eeuw was het theater voor publiek gesloten. In oktober 2012 is het in oude luister hersteld en biedt sindsdien een opnieuw een kleinschalig platform voor live muziek en kleinkunst. Het theater is in oude luister hersteld wat sfeer betreft, met onder andere een bar in het theatertje zelf.

Routebeschrijving

Het Mirliton Theater ligt aan Boven Clarenburg 93-2. U komt hier door bij de Xenos in Hoog Catharijne met de roltrappen naar boven te gaan. Daar loopt U linksaf richting de parkeergarage (er hangt hier ook een bordje met 'Mirliton' erop) en dan via de trap 1 verdieping omhoog of met de lift tot aan verdieping K/L.

Per auto kunt U het beste parkeren in parkeergarage Rijnkade: de voetgangersuitgang van deze garage richting Hoog Catharijne komt direct uit bij de toegangsdeur naar het Mirliton.

Indien U met de trein aankomt loopt U vanuit het station rechtdoor Hoog Catharijne tot aan de hoofdingang van de V&D aan uw rechterzijde. U loopt langs de etalages van V&D en gaat rechtsom de hoek om (dus niet de trappen af). U loopt langs LaPlace richting Leonidas en gaat hier rechts de gang in naar de parkeergarage. Met lift of trap omhoog tot aan verdieping K/L.

U kunt ook een printbare routebeschrijving downloaden of deze zeer uitgebreide routebeschrijving (inclusief reis- en parkeertips) raadplegen.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google