Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

De finale van de Freak-Factor: Zoetelieve vs Lunetics
Title:
De finale van de Freak-Factor: Zoetelieve vs Lunetics
When:
14.12.2012 21.00 h
Where:
Verkadefabriek - 's-Hertogenbosch
categorie:
Uitwedstrijd

Description

De finale van de Freak-Factor: Zoetelieve vs Lunetics

Zoete Lieve

Voor de laatste voorstelling zakken de Lunetics af naar het Zuiden om de handschoen van op te pakken die Zoetelieve heeft toegeworpen. 

'Wie kent ze niet! The elephant man, de vrouw met de baard, de hermafrodiet of de lilliputter? In de vorige eeuw een sensatie, nu een verklaarbare medische oorzaak. Maar dat betekent niet dat er in de 21e eeuw geen freaks meer zijn. De "freaks" van weleer gaan op zoek naar "the next generation": Hoe zien ze er uit? Hoe gedragen ze zich? In de diverse voorrondes zijn al heel veel teams afgevallen, maar vrijdag 14 december is de finale. Wint Lunetics uit Utrecht (de naam hebben ze mee) of toch de Bosschenaren van Zoetelieve de dubieuze titel Freaks 2.0? In deze finale staat theatersport (improvisatietheater) centraal. Welk team kan het beste omgaan met de suggesties van het publiek en presteren onder druk? En wat zou een talentenjacht zijn zonder een deskundige jury en de stem van het publiek!' [overgenomen uit aankondiging Zoetelieve op FB]

De voorstelling is in de kleine zaal van de Verkadefabriek en begint om 21:00 uur. Kaartjes kosten €8,50. Deze kun je reserveren via de website van de Verkadefabriekof via de reserveerlijn van de Verkadefabriek: 073-6818160.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 


Venue

VerkadefabriekMap
Locatie:
Verkadefabriek   -   Website
Street:
Boschdijkstraat 45
ZIP:
5211 VD
City:
's-Hertogenbosch
Country:
Country: nl

Description

De Verkadefabriek

De Verkadefabriek is een gebouw in beweging, een plek met geschiedenis. Een oude koekjesfabriek met ruimte voor moderne ambachten. De Verkadefabriek heeft een grote en een kleine theaterzaal, vijf filmzalen, een café-restaurant, repetitieruimten, kantoren en een terras. Te bezoeken, te bezichtigen, te huren, te ervaren.

 

  • De Verkadefabriek is dagelijks open vanaf 11.00 uur ( tel. receptie 073-6818150)
  • De kassa is dagelijks open van 13.00 tot 22.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur.
  • Je kunt kaarten telefonisch reserveren, dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur, zaterdag vanaf 13.00 uur  (tel. kassa073-6818160)

De Verkadefabriek heeft 140 betaalde parkeerplaatsen op eigen terrein. Kosten: 50 cent per 25 minuten. Je kunt aan bij de betaalautomaat contant of met chipknip betalen. De parkeerplaatsen bevinden zich achter de Verkadefabriek (P1) en aan de zijkant van de Verkadefabriek aan de Tramkade (P2). Let op: in de buurt van de Verkadefabriek zijn weinig openbare parkeerplaatsen en er wordt regelmatig door de politie gecontroleerd.

NIEUW! P Spoorzijde
Op drukke avonden staan de twee parkeerterreinen van de Verkadefabriek vaak vol. Uiteraard willen we graag dat onze bereikbaarheid voor onze bezoekers optimaal is. Daarom zijn we blij dat we - met dank aan de Gemeente 's-Hertogenbosch - een derde parkeerterrein tijdelijk in bruikleen hebben gekregen. Hiermee kunnen we onze bezoekers nog beter van dienst zijn.
Dit parkeerterrein (P Spoorzijde) bevindt zich schuin tegenover de hoofdingang van de Verkadefabriek en is bij grote verwachte drukte ’s avonds open. Je betaalt een vast parkeertarief van € 3,50 (alleen met PIN te betalen). Let op: na sluitingstijd van de Verkadefabriek wordt P Spoorzijde (net als P1 en P2) afgesloten.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station 's-Hertogenbosch loop je in ongeveer 10 minuten naar de Verkadefabriek.
's-Hertogenbosch is aangesloten op het nachtnet. Zie www.ns.nl voor meer informatie.