Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Longform Improv met Kommaarop!
Title:
Longform Improv met Kommaarop!
When:
24.11.2012 20.30 h
Where:
Theater De Kom - Nieuwegein
categorie:
Uitwedstrijd

Description

Kommaarop

Zaterdag 24 november organiseert DE KOM in de toneelstudio een open spelavond Interactief Theater zoals u dat kent van het tv-programma ‘De Vloer Op’. De theatersportgroep van DE KOM ‘Kom Maar Op!’ gaat de uitdaging aan met andere theatersporters uit heel Nederland waaronder de Lunetics uit Uitrecht. De spelers zullen met elkaar samenspelen in plaats van tegen elkaar strijden zoals bij theatersportwedstrijden. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op deze inspirerende theaterimprovisatieavond.

Zaal: de toneelstudio DE KOM (vierde verdieping) - Toegang is gratis!

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 


Venue

Theater De KomMap
Locatie:
Theater De Kom   -   Website
Street:
Stadsplein 6
ZIP:
3431 LZ
City:
Nieuwegein
Country:
Country: nl

Description

Het stadstheater heeft twee theaterzalen. De twee theaterzalen van het stadstheater maken een veel zijdige programmering mogelijk. Zo kunt u in Nieuwegein genieten van de meest spectaculaire producties in de grote zaal en volledig opgaan in de intiemere voorstellingen in de kleine zaal. De grote zaal heeft een ruim podium, 650 zitplaatsen en een toneeltoren, orkestbak en zijtonelen, wat deze zaal ook geschikt maakt voor grote theaterproducties. De tweede zaal is een zoge naamde vlakkevloerzaal, met een inschuifbare tribune met 200 zitplaatsen.

Naast de brede entreehal met balie en garderobe zijn er voor het theaterpubliek drie foyers beschikbaar. Deze zijn onderling verbonden door een open trappenhuis, waarmee ook het kunstencentrum bereikbaar is. De ruime foyers zijn uitermate geschikt voor live optredens, lezingen en festivals, die met regelmaat georganiseerd worden.

theater de_Kom
bezoekadres 
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein
 
postadres
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum
Postbus 525
3430 AM Nieuwegein
 
telefoonnummers
theaterkassa 030 604 55 54 (ma t/m vr 10.00-17.00 uur)
cursusbalie 030 604 38 92 (ma 11.00-17.00 uur)
kantoor 030 605 57 97 fax. 030 604 65 55
Dorpskerk Jutphaas 030 604 26 37

Via het onderstaande formulier kunt u geen kaarten voor voorstellingen reserveren. Bel hiervoor de theaterkassa (030 604 55 54) of mail.  

openbaar vervoer
DE KOM is bereikbaar met de sneltram* vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. De trams met bestemming Nieuwegein-Zuid en IJsselstein stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein, op een paar minuten loopafstand van DE KOM. Reist u met de tram met bestemming Nieuwegein-Zuid, dan kunt u ook uitstappen bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht-Nieuwegein Zuid) stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein. 

*Vanwege vertraagde werkzaamheden rijden er momenteel geen trams naar Stadscentrum Nieuwegein. Als u met de tram reist vanaf Utrecht Centraal kunt u bij P+R Westraven overstappen op extra bussen. 

autoKaart-route-De-Kom
Met de auto volgt u de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden ‘Centrum’, ‘Theater’ en de P-borden. U kunt parkeren in de garage onder of naast het theatercomplex. Bij de ingang staat aangegeven ‘parkeren theater’. Bij de horeca uitgiftepunten van DE KOM zijn uitrijkaarten te koop. Parkeren op het parkeerterrein achter De oude Kom (Weverstede) is ’s avonds vanaf 18.00 uur (op vrijdagavond vanaf 21.00 uur) en op zondag gratis.

fietsenstalling
U kunt gratis uw fiets parkeren in fietsenstalling 'De Fietspomp'. Deze bewaakte fietsenstalling bevindt zich onder het stadshuis, naast de ingang van de parkeergarage bij het stadshuis en is bereikbaar vanaf de Noordstedeweg. De fietsenstralling is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 - 00.00 uur, op zaterdag van 8.00 - 00.00 uur en op koopzondagen van 11.00 - 17.30 uur.