Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Thuiswedstrijd Lunetics versus 'Pluk de Dag' + tryout solo-impro
Title:
Thuiswedstrijd Lunetics versus 'Pluk de Dag' + tryout solo-impro
When:
16.03.2013 20.00 h
Where:
Theater de Musketon - Utrecht
categorie:
Thuiswedstrijd

Description

 

Thuiswedstrijd Lunetics versus 'Pluk de Dag'

Sint bezoekt Pluk de Dag

Na de gastvrijheid genoten te hebben in Rotterdam spelen de Lunetics dit keer een thuiswedstrijd tegen theatersportgroep  'Pluk de Dag' uit Rotterdam. In Rotterdam kwam sprong er onverwachts een hulp-Sinterklaas in het strijdperk, maar zou Pluk het ook deze keer lukken de dag te plukken? Kom kijken en maak het mee!

 Voorprogramma: try-out solo-impro Richard Roling

Richard Roling speelt solo tryout

Dit keer bieden we onze gasten een extra voorprogramma van ca. 20 minuten. Richard Roling (in Utrecht o.a. bekend als één van de Arrogantjes) speelt een try-out van een geïmproviseerde solo-voorstelling afwisselend monologen, stil spel en scènes waarin hij in zijn eentje meerdere karakters uitspeelt. Kenmerkend zijn de sterke maar gelaagde karakters en het theatrale duet tussen comedy en diepgang.

Op basis van één suggestie uit het publiek gaat Richard vrij improviseren. In een aantal try-outs experimenteerd Richard met theatervormen op basis van ervaring op een nieuw format uit te komen. Maar eerst: de vloer op en spelen!

Na afloop van de voorstelling is er in de gemoedelijkheid en comfort van het theatercafé uiteraard gelegenheid tot Meet&Greet met de spelers. Met een bitterbal in de linker- en een glas in de rechterhand is er alle gelegenheid de avond tot het maximum op te rekken.

Er wordt een grote opkomst verwacht, dus reserveer snel en kostenloos uw kaarten! De entree voor de gehele voorstelling inclusief try-out €6,- 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 

Venue

Theater de MusketonMap
Locatie:
Theater de Musketon   -   Website
Street:
Hondsrug 19
ZIP:
3524 BP
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Theater De Musketon is uitstekend bereikbaar. Het ligt midden in de Utrechtse wijk Lunetten (vlakbij Knooppunt Lunetten) ten zuidwesten van het Winkelcentrum (klik voor googlemapslocatie op 'voetjes'-icoontje hierboven.

EIGEN AUTO:

Volg de borden Utrecht. Vervolgens rijden richting Rondweg Utrecht Zuid (A12)

Neem  bij Knooppunt Lunetten op de parallelbaan van de A12 afslag 18, 

Routekaart Musketon

Lunetten Utrecht Zuidoost.

Volg de borden naar de Musketon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Musketon (stel op uw navigatiesyteem als straat 'Treek' in. Zie ook routekaart.

BUS

Neem vanuit de stad, stadslijn 8 richting Station Lunetten, halte Betuwe. Nu is het nog ongeveer 1,5 minuut lopen. Zie routekaart.

TREIN

Reis naar station Utrecht Lunetten. Loop 5 minuten (weg oversteken ter hoogte van ARTISTO-zalencentrum, langs water lopen tot voorbij winkelcentrum, aan linkerzijde zie je 'De Musketon', tevens bibliotheek). Of neem vanaf dit station stadsbus, lijn 8 richting Station Overvecht, stap uit bij halte Betuwe en loop nog 1,5 minuut. Zie routekaart.

Minder validen:

Theater De Musketon en is goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelers en overige minder validen.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google