Fout

EMailAfdrukken

Mirliton Theater

Mirliton TheaterMap
Website:
http://www.mirlitontheater.nl/
Street:
Boven Clarenburg 93-2
ZIP:
3511 CS
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Mirliton Theater zijaanzicht podiumHet Mirliton Theater bevindt zich in het hart van Hoog Catharijne, en was na de bouw in 1972 jarenlang het thuishonk van de Utrechts kleinkunstenaar Herman Berkien, terwijl ook Tineke Schouten haar carrière hier begonnen is. Vanaf de tachtiger jaren van de vorige eeuw was het theater voor publiek gesloten. In oktober 2012 is het in oude luister hersteld en biedt sindsdien een opnieuw een kleinschalig platform voor live muziek en kleinkunst. Het theater is in oude luister hersteld wat sfeer betreft, met onder andere een bar in het theatertje zelf.

Routebeschrijving

Het Mirliton Theater ligt aan Boven Clarenburg 93-2. U komt hier door bij de Xenos in Hoog Catharijne met de roltrappen naar boven te gaan. Daar loopt U linksaf richting de parkeergarage (er hangt hier ook een bordje met 'Mirliton' erop) en dan via de trap 1 verdieping omhoog of met de lift tot aan verdieping K/L.

Per auto kunt U het beste parkeren in parkeergarage Rijnkade: de voetgangersuitgang van deze garage richting Hoog Catharijne komt direct uit bij de toegangsdeur naar het Mirliton.

Indien U met de trein aankomt loopt U vanuit het station rechtdoor Hoog Catharijne tot aan de hoofdingang van de V&D aan uw rechterzijde. U loopt langs de etalages van V&D en gaat rechtsom de hoek om (dus niet de trappen af). U loopt langs LaPlace richting Leonidas en gaat hier rechts de gang in naar de parkeergarage. Met lift of trap omhoog tot aan verdieping K/L.

U kunt ook een printbare routebeschrijving downloaden of deze zeer uitgebreide routebeschrijving (inclusief reis- en parkeertips) raadplegen.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

  
 
Datum Titel Locatie Stad Type
Currently no events are available

Joomla SEO by AceSEF