Fout

EMailAfdrukken

Verkadefabriek

VerkadefabriekMap
Website:
http://www.verkadefabriek.nl
Street:
Boschdijkstraat 45
ZIP:
5211 VD
City:
's-Hertogenbosch
Country:
Country: nl

Description

De Verkadefabriek

De Verkadefabriek is een gebouw in beweging, een plek met geschiedenis. Een oude koekjesfabriek met ruimte voor moderne ambachten. De Verkadefabriek heeft een grote en een kleine theaterzaal, vijf filmzalen, een café-restaurant, repetitieruimten, kantoren en een terras. Te bezoeken, te bezichtigen, te huren, te ervaren.

 

De Verkadefabriek heeft 140 betaalde parkeerplaatsen op eigen terrein. Kosten: 50 cent per 25 minuten. Je kunt aan bij de betaalautomaat contant of met chipknip betalen. De parkeerplaatsen bevinden zich achter de Verkadefabriek (P1) en aan de zijkant van de Verkadefabriek aan de Tramkade (P2). Let op: in de buurt van de Verkadefabriek zijn weinig openbare parkeerplaatsen en er wordt regelmatig door de politie gecontroleerd.

NIEUW! P Spoorzijde
Op drukke avonden staan de twee parkeerterreinen van de Verkadefabriek vaak vol. Uiteraard willen we graag dat onze bereikbaarheid voor onze bezoekers optimaal is. Daarom zijn we blij dat we - met dank aan de Gemeente 's-Hertogenbosch - een derde parkeerterrein tijdelijk in bruikleen hebben gekregen. Hiermee kunnen we onze bezoekers nog beter van dienst zijn.
Dit parkeerterrein (P Spoorzijde) bevindt zich schuin tegenover de hoofdingang van de Verkadefabriek en is bij grote verwachte drukte ’s avonds open. Je betaalt een vast parkeertarief van € 3,50 (alleen met PIN te betalen). Let op: na sluitingstijd van de Verkadefabriek wordt P Spoorzijde (net als P1 en P2) afgesloten.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station 's-Hertogenbosch loop je in ongeveer 10 minuten naar de Verkadefabriek.
's-Hertogenbosch is aangesloten op het nachtnet. Zie www.ns.nl voor meer informatie.  
 
Datum Titel Locatie Stad Type
Currently no events are available

Joomla SEO by AceSEF