Fout

EMailAfdrukken

Albert van Koningsbruggen [AxionContinue]

Albert van Koningsbruggen [AxionContinue]Map
Website:
http://www.axioncontinu.nl
Street:
Beneluxlaan 924
ZIP:
3526 KJ
City:
Utrecht
State:
Nederland
Country:
Country: nl

Description

Ligging
Woonzorgcentrum Albert van Koningsbruggen ligt in het stadspark Transwijk in een rustig deel van de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Op loopafstand bevinden zich een kinderboerderij en twee winkelcentra.  In het ruime, lichte atrium bevinden zich onder meer een winkeltje en het restaurant.


Wonen
Albert van Koningsbruggen heeft drie afdelingen voor mensen met lichamelijke aandoeningen: de Bernardhof, de Irenehof en de Beatrixhof. De Beatrixhof is bestemd voor revalidatie en kortdurende opname.
Verder heeft Albert van Koningsbruggen drie afdelingen voor bewoners die in meer of mindere mate dementeren. Twee van deze afdelingen hebben een- en tweepersoonskamers, de andere alleen eenpersoonskamers.
Alle afdelingen hebben huiskamers, waar wordt gegeten en waar activiteiten plaatsvinden. De eenpersoonskamers zijn voorzien van telefoon en noodoproep. Albert van Koningsbruggen heeft een eigen apotheek, een praktijk voor fysiotherapie en een pedicure. 
Bewoners kunnen hun maaltijden zelf samenstellen uit een keuzemenu. Bezoekers zijn van harte welkom om mee te eten.


Zorg
Albert van Koningsbruggen biedt een breed pakket aan zorg. Er zijn 36 plaatsen voor deeltijdzorg, zowel voor bewoners met lichamelijke aandoeningen als voor dementerenden. 
Bij de zorg aan dementerende bewoners staat de kwaliteit van leven voorop. De zorg is belevingsgericht en sluit aan bij wat de bewoners prettig vinden. Elke bewoner krijgt een vaste contactpersoon, de ‘Eerst Verantwoordelijke’. De afspraken die deze EV’er met de bewoner maakt, worden vastgelegd in een

 

  
 
Datum Titel Locatie Stad Type
Currently no events are available

Joomla SEO by AceSEF