Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Theatersportgroep Lunetics Utrecht

Event 

Thuiswedstrijd Lunetics versus 't Slippertje + cursuspresentatie
Title:
Thuiswedstrijd Lunetics versus 't Slippertje + cursuspresentatie
When:
12.01.2013 20.00 h
Where:
Theater de Musketon - Utrecht
categorie:
Thuiswedstrijd

Description

Lunetics  versus 't Slippertje

Theatersport wedstrijd Lunetics (Utrecht) versus 't Slippertje (Den Haag)

Dit keer spelen de Lunetics een wedstrijd tegen theatersportgroep 't Slippertje uit Den Haag. Deze groep won in seizoen 2010-2011 nog de prestigieuze Haagse improprijs 'Gâhwe Auievaah'.

Het zal een extra verhitte strijd te worden, want geruchten gaan de ronde dat de Slippers na de transfer van één hunner spelers op een zoete wraak broeden...

 Voorafgaand aan deze broederstrijd zullen de cursisten van de basiscursus theatersport (najaar 2012) eerst nog een appeltje met elkaar schillen in een eerste, extra ronde.

Gahwe Auievaar

Al dit improvisatiegeweld en de wiedergutmachuchungsschnitzel achteraf met de traditiegetrouwe bitterballen met oudhollandsche mosterd kunt U aan den lijve ondervinden en meemaken voor het vriendenprijsje van €6,- p.p. We verwachten weer een gezellige drukte, dus reserveer snel uw kaarten via het online formulier!

Op deze avond hebben we ook kaarten met aantrekkelijke korting voor het Nederlands Theatersport Toernooi (Utrecht, 2-3 februari) in de voorverkoop (alleen op deze voorstellingsavond nog te koop!).

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 

Venue

Theater de MusketonMap
Locatie:
Theater de Musketon   -   Website
Street:
Hondsrug 19
ZIP:
3524 BP
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Theater De Musketon is uitstekend bereikbaar. Het ligt midden in de Utrechtse wijk Lunetten (vlakbij Knooppunt Lunetten) ten zuidwesten van het Winkelcentrum (klik voor googlemapslocatie op 'voetjes'-icoontje hierboven.

EIGEN AUTO:

Volg de borden Utrecht. Vervolgens rijden richting Rondweg Utrecht Zuid (A12)

Neem  bij Knooppunt Lunetten op de parallelbaan van de A12 afslag 18, 

Routekaart Musketon

Lunetten Utrecht Zuidoost.

Volg de borden naar de Musketon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Musketon (stel op uw navigatiesyteem als straat 'Treek' in. Zie ook routekaart.

BUS

Neem vanuit de stad, stadslijn 8 richting Station Lunetten, halte Betuwe. Nu is het nog ongeveer 1,5 minuut lopen. Zie routekaart.

TREIN

Reis naar station Utrecht Lunetten. Loop 5 minuten (weg oversteken ter hoogte van ARTISTO-zalencentrum, langs water lopen tot voorbij winkelcentrum, aan linkerzijde zie je 'De Musketon', tevens bibliotheek). Of neem vanaf dit station stadsbus, lijn 8 richting Station Overvecht, stap uit bij halte Betuwe en loop nog 1,5 minuut. Zie routekaart.

Minder validen:

Theater De Musketon en is goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelers en overige minder validen.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google