Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Inlooplessen Theaterimprovisatie (vervolgniveau)

Voor mensen die na een 'Basiscursus Theatersport'of 'Kennismakingscursus Improviseren' de smaak te pakken hebben gekregen is er de mogelijkheid verder te gaan in deze cyclus van 'Inlooplessen Improvisatie'. Anders dan de 'Vervolgcursus Theatersport' zijn de inlooplessen op zichzelf staande korte workshops, maar wel wekelijks met een ander onderwerp. Je kunt dus desgewenst wekelijks de lessen volgen, maar ook af en toe een les. Ideaal dus voor mensen met een wisselend rooster.

improvisatiepodia

Deze cyclus is bedoeld voor de mensen die minimaal een basis op gebied van improvisatie hebben, dus de belangrijkste elementen van improvisatie worden bekend verondersteld. Vanwege de (mogelijk) wisselende samenstelling van deelnemers hebben de lessen een relatief open karakter. Indien nodig worden begrippen en werkvormen altijd kort toegelicht. De lescyclus omvat evenals de basiscursus het 'hele spectrum' van theaterimprovisatie, maar gaat een paar stappen dieper dan de cursussen op beginnersniveau. Dat betekent dat we niet alleen naar het WAT kijken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? In deze lessen wordt vooral veel gespeeld, variërend van theatersportgames tot open scènes en halflange improvisaties.

Vanwege het open karakter wordt niet richting een concrete voorstelling gespeeld.


Locatie:
cultureel centrum 'De Musketon', Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht.

Tijd: iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur (o.v.b. van vakantiestops)

Lesoverzicht: de lessen en thema's worden aangekondigd per Facebook-event

Kosten: €15,- per les (contant te betalen) of strippenkaart van 10 lessen (betaling op factuur); bij strippenkaart is eventueel U-pas regeling van toepassing.

Voor vragen en opmerkingen: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of 06-34944350 

Aanmelding: t.z.t. komt een schema met onderwerpen, aanmeldformulier met betalingsmodule online, voorlopig volstaat aanmelding per telefoon of email. 

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google