Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Spontane Terugkomavond cursisten Theatersport en Improviseren
Title:
Spontane Terugkomavond cursisten Theatersport en Improviseren
When:
20.04.2015 - 20.04.2015 20.00 h - 22.00 h
Where:
Theater de Musketon - Utrecht
categorie:
workshop

Description

Maandagavond 20 april is er van 20.00 tot 22.00 uur voor iedereen die bij ons een basiscursus theatersport of improviseren heeft gevolgd een (kosteloze) terugkomles. Tijdens deze les gaan we op basis van bekende principes vooral veel korte scènes en games spelen/oefenen. Het is net fietsen: dat verleer je ook niet, en eenmaal in het zadel rijd je zo weer weg!


Als je komt graag even op het facebook-event aangeven dat je komt (of stuur een mailtje zodat ik een idee heb hoeveel mensen ik kan verwachten.
Plaats: Wijkcentrum de Musketon, ruimte A22+A23
Tijd: Maandag 20 april 2015, 20.00-22.00 uur

Facebookevent:  https://www.facebook.com/events/1609483082626059ps: het is helemaal kosteloos, maar wie wil kan zelf een kleine donatie (bedenk dat een reguliere les ongeveer €10 tot €15 per keer kost :-) ) maken aan 'Stichting Eigenheid & Interactie' (Stichting EI) die ik onlangs met enkele mensen heb opgericht. Deze stichting heeft tot doel "het ondersteunen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen alsmede het stimuleren van positieve interactie van kinderen binnen groepsverband".

Venue

Theater de MusketonMap
Locatie:
Theater de Musketon   -   Website
Street:
Hondsrug 19
ZIP:
3524 BP
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Theater De Musketon is uitstekend bereikbaar. Het ligt midden in de Utrechtse wijk Lunetten (vlakbij Knooppunt Lunetten) ten zuidwesten van het Winkelcentrum (klik voor googlemapslocatie op 'voetjes'-icoontje hierboven.

EIGEN AUTO:

Volg de borden Utrecht. Vervolgens rijden richting Rondweg Utrecht Zuid (A12)

Neem  bij Knooppunt Lunetten op de parallelbaan van de A12 afslag 18, 

Routekaart Musketon

Lunetten Utrecht Zuidoost.

Volg de borden naar de Musketon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Musketon (stel op uw navigatiesyteem als straat 'Treek' in. Zie ook routekaart.

BUS

Neem vanuit de stad, stadslijn 8 richting Station Lunetten, halte Betuwe. Nu is het nog ongeveer 1,5 minuut lopen. Zie routekaart.

TREIN

Reis naar station Utrecht Lunetten. Loop 5 minuten (weg oversteken ter hoogte van ARTISTO-zalencentrum, langs water lopen tot voorbij winkelcentrum, aan linkerzijde zie je 'De Musketon', tevens bibliotheek). Of neem vanaf dit station stadsbus, lijn 8 richting Station Overvecht, stap uit bij halte Betuwe en loop nog 1,5 minuut. Zie routekaart.

Minder validen:

Theater De Musketon en is goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelers en overige minder validen.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google