Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Title:
Vervolgcursus Theatersport
When:
10.02.2015 - 05.05.2015 20.00 h - 22.00 h
Where:
Utrecht
categorie:
cursus

Description

Voor mensen die na een 'Basiscursus Theatersport' of 'Kennismakingscursus Improviseren' de smaak te pakken heeft gekregen is er de mogelijkheid verder te gaan in deze 'Vervolgcursus Theatersport'. 

Deze cursus omvat evenals de basiscursus het 'hele spectrum' van theaterimprovisatie, maar gaat een paar stappen dieper dan de cursussen op beginnersniveau. Dat betekent dat we niet alleen naar het WAT kijken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe hun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo. Er wordt ook meer herhaald, en meer persoonlijke feedback gegeven.

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, is de vervolgcursus meer resultaatgericht: de publieks greichtheid speelt een grotere rol, en er wordt naar ten minste één voorstelling toegewerkt. De eindvoorstelling (een theatersportwedstrijd met alle toeters en bellen) is bij de cursus inbegrepen.  De ideale groepsgrootte is 8-10 met een maximum van 12.

  • Locatie: Buurthuis 't Bokkie, Elandplein 25, 3523 SX Utrecht (vrij parkeren)
  • Tijd: dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur 
  • Eerste les: 10 februari september 2014
  • Lesoverzicht: wekelijks, vakantiestop in overleg
  • Voorstelling: wordt in april/mei 2015 i/o gepland
  • Kosten: €180,- (voor 12 lessen, inclusief voorstelling, inclusief BTW; zie ook U-pas korting)
  • Voor vragen en opmerkingen: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of 06-34944350

Inschrijven is mogelijk via het Online inschrijfformulier 

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 


Venue

Map
Locatie:
Buurthuis 't Bokkie
Street:
Elandplein 25
ZIP:
3523 SX
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Buurthuis 't Bokkie zit middenin de Bokkenbuurt en biedt activiteiten voor jong en oud. 't Bokkie wordt beheerd door diverse wijkbewoners in samenwerking met Vooruit Utrecht.

Bij het buurthuis is ruim voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig. Het buurthuis is ook goed bereikbaar via lijn 8 (uitstappen halte Robijnlaan, dan drie minuten lopen), of NS-station Vaartsche Rijn (wanneer dit station opgeleverd en geopend is).

Buurthuis 't Bokkie (1980)