Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Vervolgcursus Theatersport

Voor mensen die na een 'Basiscursus Theatersport'of 'Kennismakingscursus Improviseren' de smaak te pakken hebben gekregen is er de mogelijkheid verder te gaan in deze 'Vervolgcursus Theatersport'. 

improvisatiepodia

Deze cursus omvat evenals de basiscursus het 'hele spectrum' van theaterimprovisatie, maar gaat een paar stappen dieper dan de cursussen op beginnersniveau. Dat betekent dat we niet alleen naar het WAT kijken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Er wordt ook meer herhaald, en meer persoonlijke feedback gegeven.

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, is de vervolgcursus meer resultaatgericht: inhoud, presentatie en publieksinteractie speelt een grotere rol, en er wordt naar ten minste één voorstelling toegewerkt. De eindvoorstelling (een theatersportwedstrijd inclusief toeters en bellen) plus voorbereiding in een Utrechts theater is bij de cursus inbegrepen.  De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland. De ideale groepsgrootte is 8-10 met een maximum van 12.

schrijf je nu in voor deze cursusLocatie: cultureel centrum 'De Musketon', Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht.

Tijd: woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur 

Eerste les: najaar 2016

Laatste les: najaar 2019

Lesoverzicht: nader bekend te maken

Voorstelling: nader bekend te maken

Kosten: €195,- (voor 12 lessen, inclusief voorstelling, inclusief BTW; zie ook U-pas korting)

Voor vragen en opmerkingen: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of 06-34944350

Inschrijven is mogelijk via het Online inschrijfformulier 

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google