korte vakantiecursus Theatersport zomer 2014 voor tienersEindelijk vakantie! En nu? Als je niet op vakantie gaat, of je moet nog even wachten dan kun je nu vast oefenen met het bedenken van wilde plannen en avonturen. Wat zou ik doen als ik superrijk was? Hoe zou ik een apparaat aanprijzen als ik een verkoper op TellSell was? Hoe zou ik met handen en voeten uit kunnen leggen dat ik een brood wil kopen de winkeleigenaar alleen Koeterwaals spreekt?

Vanaf maandag 21 juli kun je een korte kennismakingscursus ‘Theatersport’ volgen speciaal voor kinderen van ca. 12 tot 16 jaar. Theatersport is een vorm van improvisatietheater waarbij je games speelt (denk aan de spellen in ‘De Lama’s’ of ‘In Goed Gezelschap’). In 4 lessen van 2 uur leer je op een leuke manier hoe je snel verhalen uit je duim kunt zuigen, en deze op zo’n manier te brengen dat iedereen je nog gelooft ook. Supernuttig op school en thuis, en leuk om met je vrienden op feestjes te doen.

Nadruk bij deze korte cursus ligt op spelplezier, samenspel, verhaalopbouw en het spelen met typetjes, emoties en status. Voor jongere kinderen bieden we op dezelfde dag de Vakantiecursus Theatersport voor Kidz aan.

Plaats: ZIMIHC Huis voor Amateurkunst, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht

Tijd: 21 t/m 24 juli 2014, dagelijks van 11.00 tot 13.00 uur

Kosten: €50,- (all-in)

Inschrijving: Inschrijformulier vakantiecursus Theatersport voor Teenz

Meer informatie: bel of mail ons even

UPDATE: deze vakantiecursus is verplaatst naar de laatste week van de vakantie, en wordt op 25 augustus in een compacte dagcursus van twee dagdelen aangeboden.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google