Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Impro4Warchild

Impro4warchildHonderdduizenden kinderen raken door het oorlogsgeweld gescheiden van hun ouders. Deze verlaten oorlogskinderen staan er helemaal alleen voor. Daardoor zijn ze extra kwetsbaar. Ze lopen het risico om in de prostitutie te belanden, uitgebuit te worden als huisslaaf of als kindsoldaat te eindigen.


War Child helpt verlaten oorlogskinderen. We zorgen ervoor dat ze op een veilige plek hun ervaringen kunnen verwerken en weer kind kunnen zijn. In samewerking met de kinderen en jongeren zelf maakt War Child ouders, leraren en lokale leiders bewust van kinderrechten, onder andere op bescherming, aandacht en zorg. Opdat kinderen en volwassenen deze rechten kennen en elkaar helpen als ze te maken krijgen met geweld, misbruik of verwaarlozing. Met elkaar kunnen ze een veiliger omgeving creëren.


Hiervoor heeft De Tegenpartij het op zich genomen om een evenement te organiseren en mee te werken aan dit fantastische doel! Voor €12,- helpen we met z’n alle een kind.. en we hopen door deze avond minimaal honderd kinderen te kunnen helpen. Dus reserveer je stoel of één van de vier VIP tafels en help deze kinderen aan een veilige omgeving waar ze weer kind kunnen zijn.

“ALLE INKOMSTEN NAAR AANLEIDING VAN DE KAARTVERKOOP ZULLEN GEDONEERD WORDEN AAN WARCHILD!! DUS U HELPT EEN KIND EN HEEFT EEN LEUKE AVOND!…WIN WIN”

Locatie: Zeeheldentheater, Trompstraat 342 Den Haag.
Tijd: 20.00-23.30 uur
Prijs: tribune €6,- | eerste rij €12,- | VIP tafels €100,-
zie voor meer informatie:  http://www.impro4warchild.nl
nb: dit is geen activiteit van de Lunetics, maar we vinden dit wel sympatiek genoeg om in het zonnetje te zetten.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google