Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Bootcamp Theatersport jongeren: Bluffen, Bloopen en Boeien

Sta je ook wel eens met je mond vol tanden, en bedenk pas je achteraf wat je had kunnen zeggen? En ‘stoer’: hoe ziet dat er nog eigenlijk precies uit? Wat zou ik doen als ik superrijk was? Hoe zou ik een apparaat aanprijzen als ik een verkoper op TellSell was? Hoe zou ik met handen en voeten uit kunnen leggen dat ik een brood wil kopen de winkeleigenaar alleen Koeterwaals spreekt?Theatersport: Bluffen, Bloopen en Boeien (jongeren 12-16 jaar) - Utrecht

Vragen waar je maandag 21 juli misschien een antwoord op vindt in de bootcamp Theatersport: Bluffen, Bloopen en Boeien. Theatersport is een vorm van improvisatietheater waarbij je games speelt (denk aan de spellen in De Lama’s of In Goed Gezelschap). In 2 lesblokken van 4 uur leer je op een leuke manier hoe je snel verhalen uit je duim kunt zuigen, en deze op zo’n manier te brengen dat iedereen je nog gelooft ook. Supernuttig op school en thuis, maar vooral leuk om samen met je vrienden te doen.

Nadruk bij deze intensieve korte cursus ligt op spelplezier, samenspel, verhaalopbouw en het spelen met typetjes, emoties en status. Tijdens de les beslissen we of we na afloop een presentatie voor familie en vrienden geven. Komend seizoen wordt jongerentheatersportgroep opgericht waar deze cursus een goede opstap voor is.

Plaats: ZIMIHC Huis voor Amateurkunst, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht

Tijd: 25 augustus 2014, 9.00 tot 17.00 uur

Kosten: €55,- (inclusief een eenvoudige lunch; voor betaling ontvang je een factuur)

Doelgroep: jongeren van ca. 12 tot 16 jaar

Inschrijving: via dit webformulier [klik link]

Meer informatie: mail of bel even: 06-34944350

UPDATE: deze dagcursus is komen te vervallen. Indien U wel geïnteresseerd was in deze of een soortgelijke cursus laat ons het weten, wellicht komt er binnenkort een soortgelijke workshop of cursus.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google